Knjiga gostov


Pozdravljeni na moji spletni strani. Vesela bom kakršnihkoli kritik, pohval in komentarjev v knjigi gostov.

Ljuba Pervanje



Sporočilo #8 od mateja 14/05/2009 @ 12:09

Draga Ljuba,

zelo, zelo lepo. Čisto po naklučju sem našla tvojo internetno stran in sem prav navdušena, krasne stvari delaš. Mi je že mami večkrat pokazala kakšno tvojo umetnino, ampak nisem vedela, da si tako uspešna.

Tudi internetna stran je super narejena.

Prosim sporoči, ko boš imela kakšno delavnico za odrasel ali za otroke, ker tudi mene in otroke zanima slikanje in izdelki iz gline.

Se vidimo kaj na Logu.

Še tako uspešno naprej!!

Mateja Marinko


Sporočilo #7 od prijateljicazBrezja 16/02/2009 @ 15:11

Draga Ljuba !

Vzela sem si malo časa in si ogledala tvojo stran - ČUDOVITO, posebno tvoje koze, klovni in akti, seveda pa tudi vse ostalo. Le nevem kje vse to skrivaš, da kadar pridem k tebi ne vidim vsega tega. Samo toliko, da veš, da tudi jaz kdaj mislim nate, vedno pa se spomnim, ko doma vidim tvoje stvaritve vazo, pladenj, žabo in ostalo. Pa še drugič kaj več - ustno. Lep pozdrav in pogumno naprej!!! Prijateljica z Brezja


Sporočilo #6 od NATASA 30/01/2009 @ 01:03
Človek ostane brez besed, tako kot si ti velika umetnica, je tudi tvoja spletna stran umetniško delo. Upam, da ti bodo moji verzi vse povedali:   Draga naša prijateljica Ljuba!   To lepo si naredila, ko na svojo spletno stran si nas povabila, vse lepo si razložila in na nič nisi pozabila.   PICASSO  te je navdušil, mentor Zvonko Bizjak te je pa naučil. Ko pa voljo si dobila, si pa sama največ naredila.   Svoje otroke, moža, zete in prijat-le si omenila in vse lepo jih pohvalila.   Članki, slike in razstave, v misli tople si zavila in v keramiki vse upodobila.   Poljanski otroci tvoje so bogastvo, z njimi živiš, se poveseliš, pridno te ubogajo, mentorico poslušajo, izdelke naredijo in na njihovo razstavo starši, prijatelji prihitijo.   Na »BORZO ZNANJA« ,ga Edita te je zvabila in še druge boš kaj naučila. Otroke, staro in mladino, vse se bo okrog tebe vrtilo.   »TRI« so tri razstavo naredile in množico ljudi pritegnile.   Tvoja družinica je zlata in podpira te prijateljica vsaka.   Rada bi se ti zahvalila, kajti dobra duša v tebi tli in pozorna si za tri.   Njena spletna stran keramikart.feferon.si ne peče in ne boli, zatorej – oglejte si !      30/1-2009                                          Nataša Damjanovič      

Sporočilo #5 od Matej 26/01/2009 @ 14:48
   http://www.zapomni.si
Zelo dobra stran"! Pohvale

Sporočilo #4 od Klavdija 24/01/2009 @ 14:54

Prav navdušili so me vaši izdelki. Predvsem pa me navdušuje vaša umetniška pot. No, po podobni poti tudi sama hodim, le da še nisem tako daleč kot vi. Tudi jaz sem končala šolo za oblikovanje kot industrijski oblikovalec. Žal svojega poklica nisem nikoli opravljala. Ravno tako kot vi, tudi jaz včasih naslikam kakšno sliko, izdelujem cel kup okrasnih izdelkov... in čakam penzijo, ki pa je še daleč. Zdaj enostavno ni časa za bolj obširno ukvarjanje z umetnostjo. Upam, da se bom nekoč zares lahko posvetila umetnosti.

Vam pa želim še obilo užitkov ob ustvarjanju.


Pozdrav

ZačetekPrejšnje [ 1 2 3 ] NaslednjeKonec
^ Na vrh ^